μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | μπλακ φορεστ | μπλακ φορεστ βεφα | banoffee με καραμελα | μπανοφι χωρίς βρασιμο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλωσσες στο φουρνο με πατατες

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 3 φιλέτα γλώσσας χοντρά
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 5 πατάτες κανονικές
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • 1 λεμόνι
  • μουστάρδα
  • 1 ποτήρι λάδι
Εκτέλεση:

Κόβουμε τις πατάτες και τις βάζουμε σε ένα ταψί μαζί με τα ψάρια. Σε τόπους-τόπους στο ταψί βάζουμε το σκόρδο αφού το έχουμε ψιλοκόψει, επάνω στα ψάρια αλλά και στις πατάτες βάζουμε τα κρεμμύδια που τα έχουμε κόψει ροδέλες.

Τέλος στο μπλέντερ ανακατεύουμε το λάδι, τη μουστάρδα και το λεμόνι και περιχύνουμε στο ταψί μας. Βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το σκόρδο σε σκόνη.

Ψήνουμε στους 200 για περίπου 1,5 ώρα.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • σκόρδο
  • πατάτα
  • μουστάρδα
  • ρίγανη
  • γλώσσα

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΟχι
  • Νηστίσιμα ΧριστουγέννωνΝαι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Ναι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • σκόρδο
  • πατάτα
  • μουστάρδα
  • ρίγανη
  • γλώσσα

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Copyright 2017 ® - Επικοινωνία