cheesecake συνταγη philadelphia | ευκολα καπκεικς | μπράουνις συνταγή ποτήρι | cupcakes recipe ελληνικα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | συνταγη για νηστισιμα κεκακια | καπ κεικ με λαδι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ομελετα γεμιστη

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 4 αυγά
  • 1 ντομάτα
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 κρεμμύδι
  • 3 κ.σ. ketchup
  • 10 φέτες μπέικον
Εκτέλεση:

Για τη γέμιση: ψιλοκόβουμε πολύ καλά την ντομάτα, την πιπεριά, το κρεμμύδι και το μπέικον και τα σωτάρουμε μέχρι να τραβήξουν τα υγρά. Στην συνέχεια ρίχνουμε και την ketchup, αλάτι και πιπέρι.

Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι φτιάχνοντας μια πολύ λεπτή ομελέτα. Τη γυρίζουμε προσεκτικά και τη βάζουμε πάνω σε αλουμινόχαρτο και ρίχνουμε κατά μήκος τη γέμιση. Στη συνέχεια τυλίγουμε την ομελετα σε ρολό και την κλείνουμε σφιχτά μέσα στο αλουμινόχαρτο για να μην ανοίξει. Τη βάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • αυγό
  • κέτσαπ
  • μπέικον

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • VeganΟχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • αυγό
  • κέτσαπ
  • μπέικον

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο


Copyright 2017 ® - Επικοινωνία