τσιζκεικ με ζαχαρουχο παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | τσιζκεικ ευκολο με γιαούρτι | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γαριδες σαγανακι με πιλαφι θαλασσινων

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1 κιλό γαρίδες μεγάλες
  • 700 γρ. ντομάτες ώριμες
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 1 καυτερή πιπεριά
  • 200 γρ. βούτυρο
  • 300 γρ. φέτα
  • καλαμάρια μικρά
  • 1 κύβο μυρωδικών
  • 1 ποτήρι ρύζι αμερικής
Εκτέλεση:

Γαρίδες: Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να κάψει. Έπειτα ρίχνουμε την φρεσκοτριμμένη ντομάτα. Αφού πάρει μια βράση ρίχνουμε την πιπεριά, τη μουστάρδα και το τυρί και τα αφήνουμε 5 λεπτά να χυλώσουν. Μετά ρίχνουμε τις γαρίδες - αφού τις έχουμε καθαρίσει και αφαιρέσει το έντερο. Χαμηλώνουμε την φωτιά και τις αφήνουμε περίπου 20 λεπτά.

Πιλάφι θαλασσινών: Σε μία κατσαρόλα αφού βράσουμε τις γαρίδες και τα θαλασσινά τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Στο καυτό νερό προσθέτουμε 50 γραμμάρια βιτάμ και έναν κύβο μυρωδικών. Τα αφήνουμε για πέντε λεπτά να πάρουν μία βράση. Ξαναρίχνουμε τα θαλασσινά και προσθέτουμε ρύζι Αμερικής σε αναλογία 1 προς 3.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • ντομάτα
  • τυρί
  • μουστάρδα
  • ρύζι
  • γαρίδες
  • βιτάμ
  • εντεράκια
  • καλαμάρι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • Νηστίσιμα ΧριστουγέννωνΟχι
  • VeganΟχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Ναι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία