εκμεκ καταιφι δρισκας | εκμεκ καταιφι βεφα αλεξιαδου | εκμεκ γλυκο | γλυκα ψυγειου εκμεκ | συνταγες με τορτελινια τυριου | χαλβας πολιτικος συνταγη | ψητες μελιτζανες | εκμεκ καταιφι παρλιαρου
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μανιταρια πορτομπελο γεμιστα

Πηγή: http://greekcook.gr/syntages/manitaria_portompelo_gemista

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1/2 κιλό μανιτάρια πορτομπέλο
  • 1 φλυτζάνι καφέ ελαιόλαδο
  • 150 γρ. μπέικον
  • 150 γρ. κεφαλογραβιέρα
Εκτέλεση:

καθαρίζουμε τα μανιτάρια αφαιρώντας το κοτσάνι και το μαύρο μέρος από την κάτω πλευρά του μανιταριού και από πάνω βγάζουμε την πρώτη φλούδα.

Ρίχνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και σωτάρουμε τα μανιτάρια.

Κατόπιν τα γεμίζουμε με το μπέικον και την κεφαλογραβιέρα και τα βάζουμε στον φούρνο σε ταψι με λαδόκολλα μέχρι να λιώσει η κεφαλογραβιέρα.

Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • μανιτάρι
  • κεφαλογραβιέρα
  • μπέικον

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χόρταρικάΝαι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • μανιτάρι
  • κεφαλογραβιέρα
  • μπέικον

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία