γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | συνταγες για γαυρο | γαυρος στο φουρνο | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μανιταρια πορτομπελο γεμιστα

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1/2 κιλό μανιτάρια πορτομπέλο
  • 1 φλυτζάνι καφέ ελαιόλαδο
  • 150 γρ. μπέικον
  • 150 γρ. κεφαλογραβιέρα
Εκτέλεση:

καθαρίζουμε τα μανιτάρια αφαιρώντας το κοτσάνι και το μαύρο μέρος από την κάτω πλευρά του μανιταριού και από πάνω βγάζουμε την πρώτη φλούδα.

Ρίχνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και σωτάρουμε τα μανιτάρια.

Κατόπιν τα γεμίζουμε με το μπέικον και την κεφαλογραβιέρα και τα βάζουμε στον φούρνο σε ταψι με λαδόκολλα μέχρι να λιώσει η κεφαλογραβιέρα.

Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • μανιτάρι
  • κεφαλογραβιέρα
  • μπέικον

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χόρταρικάΝαι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • μανιτάρι
  • κεφαλογραβιέρα
  • μπέικον

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία