τσιζκεικ με ζαχαρουχο παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | τσιζκεικ ορεο παρλιαρος | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γριβαδι (Κυπρινος) τηγανητο

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • Γριβάδι (Κυπρίνος) 1 κιλού ή μεγαλύτερο.
Εκτέλεση:

Αφού απολεπίσουμε το ψάρι, που γίνεται - αντίθετα από τα άλλα ψάρια - ως εξής: κρατώντας το από το κεφάλι, πιέζουμε τα λέπια με το μαχαίρι και τα σπρώχνουμε προς την ουρά.

Το καθαρίζουμε από τα εντόσθια και το πλένουμε καλά.

Κόβουμε το ψάρι σε ψιλές φέτες 2-3 εκατοστών περίπου, τις αλατίζουμε καλά και μετά τους ρίχνουμε λίγο αλεύρι, για να μην κολλήσουν.

Τηγανίζουμε, αρχικά σε καυτό ελαιόλαδο ή σπορέλαιο και στην συνέχεια ελαττώνουμε τη θερμοκρασία, γυρίζοντας τα κομμάτια του ψαριού για να μην αρπάξουν.

(Πριν το σερβίρισμα, αποφεύγουμε το λεμόνι, για να μην λασπώσει).

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • λάδι
  • αλεύρι
  • σπορέλαιο
  • εντόσθια

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • λάδι
  • αλεύρι
  • σπορέλαιο
  • εντόσθια

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία