ροδακινοπιτα νηστισιμη | κολοκυθοκεφτεδες vegan | ρεβυθοσαλατα πετρετζικης | κολοκυθοκεφτεδες χωρις αλευρι | kouneli stoifado katsarola | μπιφτεκια με αυγο και γιαουρτι | μαγειρευω πλευρωτους
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Αμυγδαλωτα (εργολαβοι)

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 240 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 250 γρ. αμύγδαλα τριμμένα
  • 3 αυγά (μόνο τα ασπράδια)
  • 12 αμύγδαλα μισά (προαιρετικά)
  • 3-4 σταγόνες εσάνς πικραμύγδαλου (προαιρετικά)
Εκτέλεση:

Ανακατεύετε μαζί τα αμύγδαλα με τη ζάχαρη.

Χτυπάτε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Προσθέτετε αν θέλετε το άρωμα. Προσεκτικά ρίχνετε το μείγμα του αμύγδαλου, ανακατεύοντας απαλά να ενσωματωθούν τα υλικά.

Στρώνετε τη λαμαρίνα με λαδόχαρτο ψησίματος. Βάζετε το μείγμα σε κορνέ και σχηματίζετε στρογγυλά ή στενόμακρα μπισκότα. Με προσοχή, βουτάτε ένα πινέλο σε νερό και περνάτε από πάνω τα μπισκότα. Διακοσμείτε με το μισό αμύγδαλο.

Ψήνετε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.

Βγάζετε τα μπισκότα από το φούρνο, αφήνετε να κρυώσουν και φυλάτε σε αεροστεγές κουτί.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ζάχαρη
  • αυγό
  • μπισκότο
  • αμύγδαλο
  • πικραμύγδαλο

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με φρούταΝαι
  • VeganΟχι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Οχι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία