ταρτα ροδακινο παρλιαρος | μαγειρευω αγριογουρουνο | φτερουγες με σογια σως | ψθπψακες | ανθοί κολοκυθιών γεμιστοί | ρυζογαλο βεφα αλεξιαδου | συνταγη για αγκιναρες με κοτοπουλο | χοιρινα κεφτεδακια πανε
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζυμη για κρεπες

Πηγή: http://greekcook.gr/syntages/zymi_gia_krepes_201010211513544cc058

Οδηγιες

Υλικά:

  • 2 αυγά
  • 2 φλυτζανια αλεύρι φαρίνα
  • 3 φλυτζανια γάλα
  • βούτυρο βιτάμ λιωμένο
Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη.

Μετά σε ένα τηγάνι όπου έχουμε λιώσει μια κουταλιά βούτυρο βάζουμε λίγο μίγμα. Μετά από 4-5 λεπτά την αναποδογυρίζουμε.

Συνεχίζετε με το υπόλοιπο μίγμα.

Γεμίζετε με ό,τι θέλετε. Πιπεριές, μαγιονέζα, κοτόπουλο είναι μια καλή ιδέα!

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • αλέυρι
  • αυγό
  • γάλα
  • κοτοπουλο
  • μαγιονέζα
  • βιτάμ
  • φαρίνα

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με χόρταρικάΝαι

Ειδος φυλλου

  • Κρούστας Οχι
  • Σφολιάτα Οχι
  • Κουρού Οχι
  • Χωριάτικο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • αλέυρι
  • αυγό
  • γάλα
  • κοτοπουλο
  • μαγιονέζα
  • βιτάμ
  • φαρίνα

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία