τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | cheesecake φραουλα ακης | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Τυροπιτακια

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά: Για τη ζύμη:

  • 1 καλουπάκι μάγια
  • 1 φλυτζάνι γάλα
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1 φλυτζανάκι του καφέ λάδι(σπορέλαιο)
  • 1 αυγό
  • αλεύρι όσο πάρει(ζύμη μαλακή)
Για τη γέμιση:
  • 1/2 κιλό τυρί τριμμένο
  • 1/2 βιτάμ στο ταψί
Εκτέλεση:

Διαλύουμε τη μάγια στο χλιαρό γάλα και προσθέτουμε όλα τα υλικά, στο τέλος το αλεύρι.Ζυμώνουμε τη ζύμη και τη χωρίζουμε σε πέντε μπαλάκια. Αφήνουμε τη ζύμη λίγη ώρα να ξεκουραστεί.

Ανοίγουμε ένα ένα μπαλάκι σε στρογγυλό φύλλο (όχι μεγάλο) και το κόβουμε ακτινωτά σε οκτώ κομμάτια.

Βάζουμε το τριμμένο τυρί στη φαρδιά μεριά του τριγώνου, φέρνουμε πάνω τις άκρες και αρχίζουμε να τυλίγουμε προς τη γωνία.

Αφού τα ετοιμάσουμε όλα τα αλείφουμε με κρόκο αυγού και ρίχνουμε πάνω σουσάμι.

Βάζουμε κομματάκια βιτάμ σκόρπια στο ταψί. Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Καλή επιτυχία!

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • αλεύρι
  • τυρί
  • αυγό
  • γάλα
  • μαγιά
  • σπορέλαιο
  • σουσάμι
  • βιτάμ

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • VeganΟχι

Ειδος φυλλου

  • Κρούστας Οχι
  • Σφολιάτα Οχι
  • Κουρού Οχι
  • Χωριάτικο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • αλεύρι
  • τυρί
  • αυγό
  • γάλα
  • μαγιά
  • σπορέλαιο
  • σουσάμι
  • βιτάμ

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία