banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μακαρονια Αλσασιεν

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1/2 κιλό μακαρόνια Νο6
  • 150 γρ. ζαμπόν κομμένο στενόμακρα
  • 100 γρ. μανιτάρια κομμένα φέτες
  • 3 πιπεριές κόκκινες κομμένες στενόμακρα
  • 200 γρ. βιτάμ
  • 200 γρ. παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι τριμμένο
  • το στήθος ενός κοτόπουλου κομμένο στενόμακρα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 ντομάτα κόκκινη ψιλοκομμένη
Εκτέλεση:

Βράζετε τα μακαρόνια σε αρκετό νερό αλατισμένο, προσέχοντας να μην βράσουν τελείως.Τα στραγγίζετε και τα κρυώνετε με αρκετό κρύο νερό.

Κατόπιν βάζετε το βιτάμ σε ένα τηγάνι να ζεσταθεί, προσθέτοντας το ζαμπόν, τα μανιτάρια, τις πιπεριές, την ντομάτα, το κοτόπουλο και αφηνενε να ψηθούν 20 λεπτά.

Στη συνέχεια προσθέτετε τα μακαρόνια, αλάτι-πιπέρι, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα,ανακατεύοντας ώστε να σωταριστούν 5 λεπτά περίπου.

Σερβίρετε ζεστά ή αν θέλετε τα βάζετε σε ένα πυρέξ και σε δυνατό φούρνο να γκρατιναριστούν.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • κεφαλοτύρι
  • ζαμπόν
  • μακαρόνια
  • κοτοπουλο
  • μανιτάρι
  • παρμεζάνα
  • βιτάμ

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • VeganΟχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • κεφαλοτύρι
  • ζαμπόν
  • μακαρόνια
  • κοτοπουλο
  • μανιτάρι
  • παρμεζάνα
  • βιτάμ

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία