μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο διαιτα bukan | cupcakes recipe ελληνικα | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime | τσιζκεικ με γιαουρτι ευκολο | διαιτα dukan για χορτοφαγους | ντουκαν συνταγες γλυκα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Στιφαδο

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1 κιλό βοδινό
  • 1 κιλό κρεμμύδια
  • 2 ποτήρια κρασί κόκκινο γλυκό
  • ½ ποτήρι ξύδι άσπρο (από σταφύλι)
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο
  • λάδι για τηγάνισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι
Εκτέλεση:

Κόβουμε το βοδινό σε κύβους περίπου 2 πόντους. Κόβουμε το κρεμμύδι σε μικρά μακρόστενα κομμάτια.

Σε ένα βαθουλό τηγάνι βάζουμε λάδι και τσιγαρίζουμε το βοδινό. Αφαιρούμε το βοδινό και το τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.

Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε το σκόρδο και μετά το κρεμμύδι. Όταν σωταριστούν κατά το μισό βάζουμε ξανά το βοδινό και προσθέτουμε το ξύδι και το κρασί, αλάτι και πιπέρι. Τα αφήνουμε στο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ψηθούν.

Μπορούν να συνοδευτούν με πλιγούρι, τηγανιτές πατάτες ή και με ρύζι.

Είναι από τα μοναδικά φαγητά που όταν αφεθούν στο ψυγείο γίνονται πιο νόστιμα λόγω του ξυδιού που έχει μέσα.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • σκόρδο
  • πατάτα
  • κρασί
  • ρύζι
  • βοδινό
  • ξύδι
  • πλιγούρι
  • σταφύλι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΟχι
  • Με μοσχάριΟχι
  • Με χοιρινόΟχι
  • Με κιμάΟχι
  • Με πουλερικάΟχι
  • Με κουνέλιΟχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Ναι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • σκόρδο
  • πατάτα
  • κρασί
  • ρύζι
  • βοδινό
  • ξύδι
  • πλιγούρι
  • σταφύλι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία