γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ευκολη ζυμη για πιτσα

Πηγή: http://greekcook.gr/syntages/eykoli_zymi_gia_pitsa

Οδηγιες

Υλικά:

  • 3 ποτήρια αλεύρι φαρίνα
  • 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/4 φλυντζανιού λάδι
  • λίγο αλάτι
  • 4 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
Εκτέλεση:

Ενώνω το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.

Κάνω μια λακουβίτσα στην μέση και προσθέτω το λάδι.

Ριζιάζω το μείγμα, προσθέτω το γιαούρτι και ανακατεύω καλά να γίνει μια ζύμη μαλακή.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • αλέυρι
  • γιάουρτι
  • φαρίνα

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΝαι
  • Με κρέαςΟχι
  • Με θαλασσινάΟχι
  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χόρταρικάΟχι

Ειδος φυλλου

  • Κρούστας Οχι
  • Σφολιάτα Οχι
  • Κουρού Οχι
  • Χωριάτικο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία