μοσχαρι λεμονατο ακης | mikri kouzina gavro marinato | τηγανια κρασατη | πως μαγειρευουμε τα θραψαλα | σεφταλιες αργυρω | μπιφτεκια χωρις κρεμμυδι | ασπρα λουκανικα μοναχου | γλυκα ταψιου με σοκολατα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ευκολη ζυμη για πιτσα

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 3 ποτήρια αλεύρι φαρίνα
  • 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/4 φλυντζανιού λάδι
  • λίγο αλάτι
  • 4 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
Εκτέλεση:

Ενώνω το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.

Κάνω μια λακουβίτσα στην μέση και προσθέτω το λάδι.

Ριζιάζω το μείγμα, προσθέτω το γιαούρτι και ανακατεύω καλά να γίνει μια ζύμη μαλακή.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • αλεύρι
  • γιάουρτι
  • φαρίνα

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι

Ειδος φυλλου

  • Κρούστας Οχι
  • Σφολιάτα Οχι
  • Κουρού Οχι
  • Χωριάτικο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • αλεύρι
  • γιάουρτι
  • φαρίνα

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο


Copyright 2016 ® - Επικοινωνία