banoffee | banoffee συνταγή | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | banoffee pie συνταγη | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Καγιανας (Καλαματιανος)

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 10 ώριμες ντομάτες
  • 4 αυγά
  • 200 γρ. παστό χοιρινό (χοιρινό κρέας καπνιστό, παραδοσιακο Καλαμάτας)
  • λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγη ζάχαρη
  • φρέσκια ρίγανη
Εκτέλεση:

Τρίβουμε τις ντομάτες σε τρίφτη και τις βάζουμε σε μεγάλο και βαθύ τηγάνι.

Προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, φρέσκια ρίγανη και λίγη ζάχαρη και σιγοβράζουμε τη σάλτσα.

Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, προσθέτουμε το παστό κομμένo σε μεγάλα κομμάτια.

Όταν η σάλτσα αρχίζει να πήζει, προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα. Ανακατεύουμε ελαφρά και αφού ψηθεί το αυγό κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

Τρώγεται και ζεστό και κρύο, ως ορεκτικό αλλά και ως κύριο πιάτο, συνοδευόμενο από μια πράσινη σαλάτα και φρέσκο ψωμί.

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ζάχαρη
  • ντομάτα
  • λάδι
  • αυγό
  • χοιρινό
  • ρίγανη
  • ψωμί

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • Με μοσχάριΝαι
  • Με χοιρινόΝαι
  • Με κιμάΝαι
  • Με πουλερικάΝαι
  • Με κουνέλιΝαι
  • VeganΟχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Ναι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ζάχαρη
  • ντομάτα
  • λάδι
  • αυγό
  • χοιρινό
  • ρίγανη
  • ψωμί

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία