μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia | μπράουνις συνταγή ποτήρι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γιαουρτογλυκο

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό (όχι έδεσμα)
  • 1 φακελάκι ζάχαρη άχνη
  • 1 φυτική κρέμα γάλακτος 250 ml
  • 2 κονσέρβες μεγάλες φρουτοσαλάτες
  • 1 κονσέρβα μικρή ανανά(κομμένο σε κομμάτια)
  • φιλέ αμύγδαλο
  • φράουλες
Εκτέλεση:

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει σαντιγύ. Παίρνουμε τη μισή σαντιγύ και την ανακατεύουμε με το γιαούρτι.

Αφού στραγγίξουμε τις φρουτοσαλάτες και τον ανανά από το υγρό της κονσέρβας τα προσθέτουμε στο μείγμα του γιαουρτιού και της σαντιγύ και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.

Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ ή σε δύο μπολιέρες και σκεπάζουμε με την υπόλοιπη σαντιγύ.

Καβουρντίζουμε το φιλέ αμυγδάλου στο γκριλ, πλένουμε τις φράουλες και διακοσμούμε το γλυκό μας όπως μας αρέσει. Βάζουμε τα μπολ στο ψυγείο και τα διατηρούμε εκεί μέχρι να καταναλωθεί το γλυκό (είναι τοσο νόστιμο και ελαφρύ που δεν μένει και πολύ).

Καλή επιτυχία!

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ζάχαρη
  • σαντιγή
  • γιάουρτι
  • ανανάς
  • αμύγδαλο
  • φράουλα
  • κρέμα γάλακτος

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με φρούταΝαι
  • VeganΟχι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Οχι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ζάχαρη
  • σαντιγή
  • γιάουρτι
  • ανανάς
  • αμύγδαλο
  • φράουλα
  • κρέμα γάλακτος

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία