εκμεκ καταιφι βεφα αλεξιαδου | ψητα λαχανικα στο τηγανι | εκμεκ γλυκο | εκμεκ καταιφι δρισκας | ψητα λαχανικα δρισκας | εκμεκ κανταιφι συνταγη βεφα | εκμεκ καταιφι παρλιαρου | γλυκα ψυγειου εκμεκ
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γνησια ιταλικη καρμποναρα

Πηγή: http://greekcook.gr/syntages/gnisia_italiki_karmponara

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1 πακέτο σπαγγέτι
  • 4 αυγά
  • 250 γρ. περίπου μπέικον
  • 250 γρ. περίπου τριμμένη παρμεζάνα
  • αλάτι
  • πιπέρι
Εκτέλεση:

Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό ,όση ώρα αναγράφεται στη συσκευασία(για να γίνουν αl dente).

Στο μεταξύ χτυπάμε τα αυγά προσθέτοντας πιπέρι και λίγη λίγη την παρμεζάνα ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Σε ένα τηγανακι, τσιγαριζουμε ίσα ίσα το μπέικον(περίπου 5 λεπτά).

Αφού σουρώσουμε τα σπαγγέτι,τα ξαναρίχνουμε στη κατσαρόλα και τα περυχινουμε με το μίγμα μας και το μπέικον και ανακατεύουμε καλά!

Έτοιμο!

Προσοχή:1)δεν προσθέτουμε επιπλέον αλάτι αφού η παρμεζάνα είναι αλμυρό τυρί

2)σουρώνουμε καλά τα μακαρόνια και ανακατεύουμε γρήγορα ώστε να μην "ψηθεί" το αυγό

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • τυρί
  • αυγό
  • μακαρόνια
  • σπαγγέτι
  • παρμεζάνα
  • μπέικον

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χόρταρικάΝαι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • τυρί
  • αυγό
  • μακαρόνια
  • σπαγγέτι
  • παρμεζάνα
  • μπέικον

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία