μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia | μπράουνις συνταγή ποτήρι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ριζοτο με μανιταρια

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 2 κρεμμύδια
  • 3 κ.σ. βούτυρο
  • 2 φλ. ρύζι
  • 4-5 φλ. νερό (ανάλογα)
  • 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 200 γρ. μανιτάρια
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος
  • 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
Εκτέλεση:

Αφού καθαρίσετε και ψιλοκόψετε τα κρεμύδια τα βάζετε σε κατσαρόλα όπου έχετε ζεστάνει τις 2 κουταλιές βούτυρο. Τα αφήνετε σε χαμηλή θερμοκρασία για 2-3 λεπτά να σωταριστούν καλά ανακατεύοντας κάθε τόσο με ξύλινη κουτάλα

Προσθέτετε το ρύζι στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνέχεια με μια κουτάλα για 5 λεπτά, ώστε να σωταριστεί καλά. Προσθέτετε τα 3 φλυτζάνια κρύο νερό, τον πελτέ ντομάτας, τα μανιτάρια καθαρισμένα και ψιλοκομένα και το αλατοπίπερο. Μόλις αρχίζει να βράζει σκεπάζετε την κατσαρόλα και τα αφήνετε για 18-20 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.

Αφού κατεβάσετε την κατσαρόλα από την φωτιά ρίχνετε μέσα το υπόλοιπο βούτυρο, την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα και ανακατεύετε καλά. Το σερβίρετε αμέσως σε μεγάλη πιατέλα.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • μανιτάρι
  • παρμεζάνα
  • ρύζι
  • ριζότο
  • κρέμα γάλακτος

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • VeganΟχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Ναι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία