γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | συνταγες για γαυρο | γαυρος στο φουρνο | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Τας - κεμπαπ

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1,5 κιλό κρέας (αρνί ή μοσχάρι)
  • 500 γρ. κρεμμύδια ξερά (κομμένα σε φετάκια)
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 2 κουτιά ντοματάκια κον-κασέ
  • 100 γρ. κρασί λευκό
  • 70 γρ. λάδι ελιάς
  • αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:

Κόψτε το κρέας σε κομμάτια (μέγεθος αυγού), πλύντε το και σκουπίστε το καλά με πετσέτα ή χαρτί κουζίνας.

Βάλτε σε κατσαρόλα το λάδι να ζεσταθεί καλά και τσιγαρίστε το κρέας καλά.

Βγάλτε τα κομμάτια του κρέατος και στο ίδιο λάδι τηγανίστε τα κρεμμύδια ελαφριά.

Προσθέστε στα κρεμμύδια το κρέας, σβήστε τα με το κρασί και μετά προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και λίγο ζεστό νερό και αφήστε το φαγητό να βράσει.

Εάν χρειαστεί προσθέστε που και που λίγο ζεστό νερό (τα κρεμμύδια σχεδόν να λιώσουν, κάνοντας μια πηχτή σάλτσα).

Κατεβάστε το τας κεμπάπ από την φωτιά μόλις μείνει μόνο με την σάλτσα του.

Συνοδεύεται με πιλάφι ή με πουρέ.

Καλή επιτυχία

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • αρνί
  • αυγό
  • μαϊντανός
  • κρασί
  • μοσχάρι
  • κεμπάπ

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χόρταρικάΟχι
  • Με μοσχάριΝαι
  • Με χοιρινόΝαι
  • Με κιμάΝαι
  • Με πουλερικάΝαι
  • Με κουνέλιΝαι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Ναι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία