tourtes vevas | σπαλα μοσχαρισια λεμονατη | banofee με ψητο μπισκοτο | ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΟΥΠΑ | συνταγες με αμυγδαλοψιχα | fterouges kotopoulo thganites | καρμποναρα cooktime | λαχανοντολμαδες πιτα στο ταψι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μουστοκουλουρα

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 4 φλυτζάνια αλεύρι
  • ½ φλιτζάνι λάδι
  • ½ φλιτζάνι νερό χλιαρό
  • ¾ φλιτζανιού πετιμέζι
  • 1 ½ κουταλάκι αμμωνία
  • 1 κουταλάκι κανέλα
  • ½ κουταλάκι γαρύφαλλα κοπανισμένα
  • 2 φλυτζάνια ζάχαρη
Εκτέλεση:

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200οC. Κοσκινίζετε το αλεύρι. Βάζετε σε ένα μπολ το αλεύρι. Ζεσταίνετε το λάδι να καπνίσει και το ρίχνετε στο αλεύρι.

Περιμένετε να κρυώσει λίγο και τρίβετε με τα χέρια να μην σβολιάσει. Βάζετε σε ένα μπολ το ζεστό νερό, ρίχνετε το πετιμέζι, την ζάχαρη και την αμμωνία και ανακατεύετε.

Προσθέτετε το μείγμα στο αλεύρι, την κανέλα και τα γαρύφαλλα. Ζυμώνετε πολύ καλά και πλάθετε τα κουλούρια. Ψήνετε για 20'.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κανέλα
  • ζάχαρη
  • λάδι
  • αλέυρι
  • γαρύφαλλο
  • πετιμέζι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΝαι
  • Με φρούταΟχι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Οχι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr


Copyright 2015 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία