banoffee | banoffee συνταγή | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | banoffee pie συνταγη | banoffee με καραμελα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Τραχανοσουπα

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1 φλυτζάνι τραχανά
  • 4 φλυτζάνια νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • βούτυρο ή λάδι
  • τυρί (ανάλογα με τις προτιμίσεις μας-ταιριάζουν όλα τα τυριά)
Εκτέλεση:

Ρίχνουμε το νερό στην κατσαρόλα και αμέσως, ενώ το νερό είναι κρύο, ρίχνουμε και τον τραχανά. Ανακατεύουμε καλά σε μέτρια σκάλα. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το βούτυρο και βράζουμε για 10 με 15 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς!

Τέλος, μόλις είναι έτοιμο, ρίχνουμε και το τυράκι μας και είναι έτοιμο να το φάμε!

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • λάδι
  • τυρί
  • τραχανάς

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • VeganΟχι

Ειδος σουπας

  • Βελουτέ Οχι
  • Με αυγολέμονο Οχι
  • Κρύα Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • λάδι
  • τυρί
  • τραχανάς

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο


Copyright 2017 ® - Επικοινωνία