εκμεκ καταιφι βεφα | εκμεκ καταιφι βεφα αλεξιαδου | εκμεκ κανταιφι συνταγη παρλιαρος | ψητα λαχανικα στο τηγανι | εκμεκ καταιφι παρλιαρου | εκμεκ καταιφι δρισκας | εκμεκ γλυκο | εκμεκ καταιφι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κατσικακι στη γαστρα

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1 1/2 κιλό κατσικάκι(ότι κομμάτι σας αρέσει)
  • μίγμα μπαχαρικών (αλάτι-πιπέρι-ρίγανη)
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο κομμένη σε κομμάτια
  • λάδι
  • 1/2 στιμμένο λεμόνι
Εκτέλεση:

Παίρνουμε το κρέας και με το μίγμα μπαχαρικών το τρίβουμε πολύ καλά. Κατόπιν τρυπάμε με ένα μαχαίρι το κρέας και βάζουμε τα κομμάτια του σκόρδου.

Το βάζουμε στη γάστρα, περιχύνουμε με το λάδι και το λεμόνι. Σκεπάζουμε το σκεύος και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 2 ώρες περίπου. Λίγο πριν το βγάλουμε από το φούρνο, το ξεσκεπάζουμε και το ψήνουμε για 1/4 της ώρας για να ξηροψηθεί.

Καλή σας επιτυχία!!

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • λάδι
  • σκόρδο
  • ρίγανη
  • κατσίκι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χόρταρικάΟχι
  • Με μοσχάριΟχι
  • Με χοιρινόΟχι
  • Με κιμάΟχι
  • Με πουλερικάΟχι
  • Με κουνέλιΟχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Ναι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • λάδι
  • σκόρδο
  • ρίγανη
  • κατσίκι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία