κεικ σιροπιαστο | sws tyrioy | βλητα μαγειρεμα | με σαλτσα μουσταρδας | βισιναδα | φτιαχνω κριτσινια με βρωμη | αστακος συνταγη αργυρω | συνταγες με φασολακηα μπιφτεκια | πως μαγειρευω γαλεο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σφολιατα με πατατες, μπεικον και γκουντα

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
  • 800 γρ. πατάτες (κομμένες σε λεπτές φέτες)
  • 180 γρ. ψιλοκομμένο μπέικον
  • 360 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • 2 αυγά
  • λίγο λάδι
  • αλατοπίπερο
Εκτέλεση:

- Απλώστε το ένα φύλλο σφολιάτας σε αντικολλητικό ταψί.

- Τοποθετήστε απο πάνω σε στρώσεις τις πατάτες (αφού τις έχετε σωτάρει σε λίγο λάδι), μετα το μπέικον και πασπαλίζετε με το τυρί και αλατοπίπερο.

- Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με τα αυγά και περιχύνετε τη γέμιση πάνω στη σφολίατα.

- Σκεπάζετε την πίτα με το άλλο φύλλο, πιέζοντας τις άκρες με τα χέρια σας να ενωθούν καλά.

- Αλείφετε την επιφένεια της πίτας, με λίγο από το μείγμα κρέμας και αυγών.

- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο 45-50 λεπτά στους 200 βαθμούς, μέχρι να ροδίσει.

Καλή επιτυχία!

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • πατάτα
  • τυρί
  • αυγό
  • γκουντα
  • πίτες
  • σφολιάτα
  • μπέικον
  • κρέμα γάλακτος

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • VeganΟχι

Ειδος φυλλου

  • Κρούστας Οχι
  • Σφολιάτα Ναι
  • Κουρού Οχι
  • Χωριάτικο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • πατάτα
  • τυρί
  • αυγό
  • γκουντα
  • πίτες
  • σφολιάτα
  • μπέικον
  • κρέμα γάλακτος

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία