banoffee | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | banoffee με καραμελα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κοκκινες καυτερες ταλιατελες με δροσερη σαλτσα

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • ταλιατέλες με πιπέρι και παντζάρι
  • 150 γραμ. γιαούρτι (περίπου)
  • άνηθος (ξερός κατά προτίμηση)
  • λίγη φέτα και λίγο γκούντα ή ένταμ


Εκτέλεση:
  • Καταρχήν βράζουμε τα μακαρόνια. Όπως εσείς θέλετε, όπως εσείς ξέρετε... Εγώ συνήθως, μετά το στράγγισμα, τους ρίχνω λίγο βιτάμ και το αφήνω να λιώσει επάνω τους.
  • Αφού ετοιμάσουμε τα μακαρόνια λοιπόν, τα βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα (θεωρώ ότι τους έχετε βάλει βούτυρο, λάδι ή ό,τι άλλο βάζετε συνήθως).
  • Ρίχνετε μέσα τα τυριά σε κομματάκια και περιμένετε να αρχίσουν να λιώνουν.
  • Ρίχνετε και το γιαούρτι και περιμένετε μέχρι να δέσει λιγάκι. Προσοχή δεν περιμένετε να δέσει το γιαούρτι. Δεν θέλει δηλαδή πολύ χρόνο. Τα τυριά είναι εκείνα που θα λιώσουν και θα δέσει η σάλτσα.
  • Τέλος, βάλτε και τον άνηθο και ανακατέψτε.


Έτοιμο!

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • λάδι
  • μακαρόνια
  • γκουντα
  • ένταμ
  • γιάουρτι
  • άνηθο
  • βιτάμ
  • παντζάρι
  • ταλιατέλες

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • VeganΟχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • λάδι
  • μακαρόνια
  • γκουντα
  • ένταμ
  • γιάουρτι
  • άνηθο
  • βιτάμ
  • παντζάρι
  • ταλιατέλες

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία