banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπλακ φορεστ βεφα | μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κοτοπουλο κοκκινιστο

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 750 γραμ. κοτόπουλο (εγώ βάζω μπουτάκια)
  • 4 πιπεριές πράσινες (όχι κέρατα) ψιλοκομμένες
  • 3 μεγάλα κρεμμύδια φέτες (με κατεψυγμένο δεν έχει την ίδια νοστιμιά)
  • 1 πουμαρό
  • 1 κουταλιά σούπας πελτέ
  • ½ κούπα κόκκινο κρασί
  • λάδι, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό


Εκτέλεση:
  • Σε κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τις πιπεριές να μαραθούν λίγο.
  • Πλένουμε τα μπουτάκια και τα βάζουμε κι αυτά στην κατσαρόλα να πάρουν χρώμα από όλες τις μεριές.
  • Χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά και ρίχνουμε το πουμαρό. Στη συνέχεια διαλύουμε τον πελτέ στο κρασί, το ρίχνουμε κι ανακατεύουμε.
  • Επίσης ρίχνουμε νεράκι, να σκεπαστεί το κρέας, αλάτι, πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει. Εγώ το αφήνω 45 λεπτά περίπου να ψηθεί και λίγο πριν μείνει με τη σάλτσα του, ρίχνω και το μαϊντανό.


Με αυτό το φαγητό τηγανίζω πάντα πολλές πατάτες αλλά τρώγεται και με ρύζι, πουρέ, ό,τι θέλετε.

Καλή όρεξη!

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • πατάτα
  • μαϊντανός
  • κοτοπουλο
  • κρασί
  • ρύζι
  • πουμαρό
  • μάραθος

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΝαι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Ναι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • πατάτα
  • μαϊντανός
  • κοτοπουλο
  • κρασί
  • ρύζι
  • πουμαρό
  • μάραθος

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία