banoffee | banoffee συνταγή | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | banoffee συνταγη | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | banoffee pie συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ρωσικη σαλατα (η αυθεντικη)

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 4 μεγάλες πατάτες
  • 3 αβγά
  • 2 καρότα
  • 1 κονσέρβα αρακά (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατεψυγμένος αρακάς
  • παριζάκι ή ζαμπόν ολόκληρο κομμάτι, όχι κομμένο σε φέτες (προαιρετικά)
  • 6-7 μικρά αγγουράκια τουρσί
  • 1 ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 4 - 5 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
  • άνηθος, αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση:
  • Βράζουμε τις πατάτες με την φλούδα και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Βράζουμε τα αβγά σφιχτά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  • Μόλις κρυώσουν, ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τα αυγά και τα ψιλοκόβουμε σε ένα μεγάλο σκεύος. Έχει σημασία να είναι πολύ ψιλοκομμένα τα υλικά, ειδικά η πατάτα.
  • Προσθέτουμε τον αρακά, χωρίς το ζουμί. Εάν προτιμήσουμε τον κατεψυγμένο αρακά, τον βράζουμε και αφήνουμε να κρυώσει και μετά τον προσθέτουμε στα υπόλοιπα υλικά.
  • Εάν θέλουμε να βάλουμε παριζάκι ή ζαμπόν, κόβουμε 3 φέτες παριζάκι πάχους 1 εκ. και το ψιλοκόβουμε σε κύβους.
  • Τρίβουμε στον τρίφτη τα καρότα και τα προσθέτουμε μέσα.
  • Ψιλοκόβουμε τα αγγουράκια τουρσί.
  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και τον άνηθο και τα προσθέτουμε μέσα.
  • Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε την μαζιονέζα και ανακατεύουμε πολύ καλά την σαλάτα.
  • Την βάζουμε για λίγο στο ψυγείο για να κρυώσει πριν την σερβίρουμε.


Tips:
  • Είναι πολύ σημαντικό τα υλικά να είναι ψιλοκομμένα για να μην είναι η γεύση της σαλάτας γεύση ενός συγκεκριμένου υλικού. Δεν είναι πατατοσαλάτα ούτε αβγοσαλάτα, οπότε όλα τα υλικά καλό θα ήταν να είναι καλά ψιλοκομμένα και πολύ καλά ανακατεμένα.
  • Επειδή το πρώτο υλικό που βάζουμε είναι η πατάτα, προσοχή στο ανακάτεμα, γιατί πολλές φορές η πατάτα κολλάει στον πάτο του σκεύους και δεν ανακατεύεται καλά με τα υπόλοιπα υλικά και την μαγιονέζα. Η ποσότητα της μαγιονέζας πρέπει να είναι τέτοια, ώστε να πάει άνετα σε όλα τα υλικά, χωρίς αυτά να είναι πνιγμένα από την μαγιονέζα.
  • Για αγγουράκια τουρσί προτιμήστε αυτά που είναι σε βαζάκια και όχι τα χύμα, γιατί συνήθως τα χύμα είναι πολύ αλμυρά. Προτιμήστε τα γλυκόξυνα αγγουράκια και προσέξτε να είναι οσο πιό σφιχτά γίνεται. Να μην είναι νερουλά δηλαδή.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κρεμμύδι
  • καρότο
  • πατάτα
  • ζαμπόν
  • αυγό
  • αγγουρι
  • μαγιονέζα
  • άνηθο
  • τουρσί
  • αρακάς
  • πάριζα

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • VeganΟχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κρεμμύδι
  • καρότο
  • πατάτα
  • ζαμπόν
  • αυγό
  • αγγουρι
  • μαγιονέζα
  • άνηθο
  • τουρσί
  • αρακάς
  • πάριζα

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία