banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Τυρολουκουμαδες η Λουκουμαδες

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά για 30-40 λουκουμάδες

  • 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 3 ποτήρια νερό
  • 30 γραμμάρια μαγιά φούρνου (όχι ξηρή)
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 150 γραμμάρια φέτα τρίμμα ή μέλι θυμαρίσιο, κανέλα και καρύδια


Εκτέλεση:
  • Διαλύουμε την μαγιά σε λίγο νεράκι, ανακατεύουμε με λίγο αλεύρι και αφήνουμε το μείγμα για ένα 20 λεπτό.
  • Κατόπιν προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μέχρι και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
  • Γεμίζουμε μια βαθιά κατσαρόλα με ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει πολύ καλά.
  • Ρίχνουμε από μια κουταλιά της σούπας για κάθε τυρολουκουμά ή λουκουμά.
  • Σερβίρουμε σε μια βαθιά πιατέλα και πάνω σε χαρτί κουζίνας.


Έτοιμοι και ιδανικοί για πρωινό.

Σημείωση: Με το ίδιο μείγμα και χωρίς την φέτα μπορείτε να φτιάξετε τους κλασσικούς μας λουκουμάδες πασπαλίζοντας με μπόλικη κανέλα., θυμαρίσιο μέλι και καρύδια.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κανέλα
  • λάδι
  • αλεύρι
  • μαγιά
  • μέλι
  • θυμάρι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΝαι
  • Με κρέαςΟχι
  • Με θαλασσινάΟχι
  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΟχι
  • VeganΟχι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Οχι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κανέλα
  • λάδι
  • αλεύρι
  • μαγιά
  • μέλι
  • θυμάρι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία