εκμεκ καταιφι παρλιαρος | εκμεκ πολιτικο | εκμεκ καταιφι βεφα | εκμεκ παρλιαρος | εκμέκ κανταΐφι παρλιάρος | γλυκο εκμεκ | εκμεκ καταιφι δρισκας | εκμεκ καταιφι βεφα αλεξιαδου | εκμεκ κανταιφι συνταγη παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρι (τονος, ξιφιας, συναγριδα) φετα στο φουρνο

Πηγή: http://greekcook.gr/syntages/psari_tonos_xifias_synagrida_feta_sto_fourno

Οδηγιες

Υλικά (για 6 άτομα):

  • 1 κιλό ψάρι φιλέτο (τόνος ή ξιφίας ή συναγρίδα)
  • 1 ½ φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 ώριμη ντομάτα κομμένη σε κύβους
  • 1 ώριμη ντομάτα κομμένη σε φέτες
  • 1 κουταλάκι ρίγανη
  • χυμό ενός λεμονιού
  • αλάτι
  • πιπέρι


Εκτέλεση:
  • Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι με τον μαϊντανό και με αυτά πασπαλίζετε το ψάρι αφού προηγουμένως το έχετε στρώσει σε ταψί.
  • Πάνω από κάθε φιλέτο τοποθετείτε μια λεπτή φέτα ντομάτας. Τις υπόλοιπες τις ψιλοκόβετε και τις σκορπίζετε γύρω από το ψάρι.
  • Πασπαλίζετε με τη ρίγανη, το πιπέρι και το αλάτι, περιχύνετε με το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Ψήνετε το ψάρι για 50-60 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • μαϊντανός
  • ρίγανη
  • τόνος
  • συναγρίδα

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χόρταρικάΟχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Ναι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • μαϊντανός
  • ρίγανη
  • τόνος
  • συναγρίδα

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία