banoffee | banoffee συνταγή | μπανοφι αργυρω | banoffee συνταγη | banoffee αργυρω | banoffee pie συνταγη | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | συνταγη banoffee
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Cheesecake απλο

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά (για τη βάση):

  • 200 γραμ. μπισκότα τύπου πτι μπερ
  • 110 βούτυρο βιτάμ λιωμένο (όχι καυτό, απλά λιωμένο)


Υλικά (για τη γέμιση):
  • 300 γραμ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια
  • 300 γραμ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί (όχι πάρα πολύ σφικτή)
  • 1 βάζο μαρμελάδα φράουλα ή βατόμουρο ή φρούτα του δάσους (αν υπάρχει σπιτική ακόμη καλύτερα...)


Εκτέλεση:
  • Προθερμάνουμε το φούρνο στους 180 C.
  • Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το βούτυρο.
  • Αφού γίνει μια μάζα, παίρνουμε μια φόρμα δακτυλίδι 20 εκ . και πιέζουμε το μείγμα στον πάτο μέχρι να απλωθεί καλά.
  • Βάζουμε τη φόρμα στο φούρνο και ψήνουμε για 10 με 12 λεπτά.
  • Όταν ψηθεί, αφήνουμε να κρυώσει καλά. (Εγώ η τεμπέλα περιμένω κανα 2 λεπτά και μετά βάζω τη φόρμα στο ψυγείο για να κρυώσει...)
  • Αφού κρυώσει η βάση, αναμειγνύουμε το τυρί κρέμα με τη κρέμα σε σαντιγί απαλά.
  • Στρώνουμε τη γέμιση καλά μέσα στη φόρμα και στρώνουμε από πάνω τη μαρμελάδα με απαλές κινήσεις.
  • Αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες περίπου και ξεφορμάρουμε το γλυκό, πριν το σερβίρουμε.


Καλή επιτυχία!

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • σαντιγή
  • τυρί
  • μπισκότο
  • βιτάμ
  • μαρμελάδα
  • φράουλα
  • φιλαδέλφεια
  • βατόμουρα
  • κρέμα γάλακτος

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με φρούταΝαι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Οχι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • σαντιγή
  • τυρί
  • μπισκότο
  • βιτάμ
  • μαρμελάδα
  • φράουλα
  • φιλαδέλφεια
  • βατόμουρα
  • κρέμα γάλακτος

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Copyright 2017 ® - Επικοινωνία