γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | συνταγες για γαυρο | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Συνταγη και σαλτσα για μοσχαρισια μπριζολα

Πηγή: http://greekcook.gr/syntages/syntagi_kai_saltsa_gia_mosxarisia_mprizola

Οδηγιες

Συνολικός χρόνος δημιουργίας μέχρι το σερβίρισμα 35 λεπτά.

Στο multimulinex χτυπάμε μέχρι πλήρους πολτοποίησης, τα παρακάτω:

Υλικά:

  • χυμό ενός πορτοκαλιού
  • 1 κρεμύδι
  • 2 – 3 ... κατά διάθεση, σκελίδες σκόρδο
  • soya sauce 2 κουτάλια της σούπας
  • Λάδι, 2 κουτάλια της σούπας
  • 4 σφηνάκια ρακί
  • πιπέρι
  • κάρυ
  • ρίγανη


Εκτέλεση:
  • Βάζουμε την μοσχαρίσια μπριζόλα στο καυτό τηγάνι για 30 – 60 δευτερόλεπτα από την κάθε πλευρά.
  • Χαμηλώνουμε στο μισό ρίχνουμε την sauce και την αφήνουμε να σιγοβράσει σκεπασμένη για μισή ώρα (μέχρι να φύγουν τα πολλά υγρά), γυρνώντας την κανά δυο φορές


Σερβίρουμε την μπριζόλα και την περιχύνουμε με όλη την σάλτσα.

Καλή σας όρεξη.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • σκόρδο
  • ρίγανη
  • σόγια
  • πορτοκάλι
  • μπριζόλες
  • κάρυ
  • μοσχάρι
  • ρακί

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χόρταρικάΟχι
  • Με μοσχάριΝαι
  • Με χοιρινόΝαι
  • Με κιμάΝαι
  • Με πουλερικάΝαι
  • Με κουνέλιΝαι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Ναι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία