banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΔεκαπεντΑυγουστιατικα Ρολα Γαλοπουλας με Προσουτο

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 4 μεγάλα φιλέτα γαλοπούλας
  • 6-8 φέτες προσούτο
  • ¼ ροκφόρ
  • 1 μεγάλη πράσινη πιπεριά (σε κύβους)
  • ¼ τριμμένο ρεγκάτο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 φλιτζάνι λευκό κρασί
  • 2 κουτ.σούπας μουστάρδα καυτερή
  • 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 16 φύλλα βασιλικού
  • οδοντογλυφίδες
  • ελαιόλαδο, ξύδι βαλσάμικο, τριμμένο βασιλικό για το γαρνίρισμα


Εκτέλεση:
  • Αλατωπιπερώνουμε τα φιλέτα και στρώνουμε διαδοχικά, το ροκφόρ , το προσούτο, την πιπεριά και το τριμμένο ρεγκάτο (μοιρασμένες δόσεις για κάθε φιλέτο).
  • Τυλίγουμε με προσοχή τα φιλέτα, όχι πολύ σφιχτά, και τα “στερεώνουμε” περνώντας τις οδοντογλυφίδες κατά μήκος.
  • Στην άκρη κάθε οδοντογλυφίδας καρφώνουμε από ένα φύλλο βασιλικού μέχρι να ακουμπήσει πάνω στο ρόλο.
  • Τοποθετούμε τα ρολά μέσα σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο και κατόπιν σε ένα μεγάλο ταψί κλείνοντας τις άκρες του έτσι ώστε να συγκρατεί τα υγρά και να μην χυθούν στο ταψί.
  • Ανακατεύουμε το κρασί, την μουστάρδα και το ελαιόλαδο και περιχύνουμε τα ρολά.
  • Ψήνουμε στην μεσαία σχάρα του φούρνου, για 10 λεπτά (200-220°) στο φούρνο και για 10-15 λεπτά (ανάλογα την δύναμη του φούρνου) σε φούρνο και αέρα.
Παρουσίαση
  • Αφού ειναι έτοιμα, τοποθετούμε κάθε ρολό σε ένα μεγάλο λευκό πιάτο (τετραγωνισμένο αν γίνεται).
  • Απλώνουμε στα δυο πλαϊνά του πιάτου από μια λωρίδα φρέσκο* ελαιόλαδο, στάζοντας σταγόνες βαλσάμικο , έτσι ώστε να γίνει “πουα”.
  • Στα άλλα δυο πλαϊνά απλώνουμε δυο λεπτές λωρίδες μουστάρδας πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο βασιλικό.


Έτοιμο!!
Εγώ θα το συνοδεύσω με ψητές πατάτες, πασπαλισμένες με σκόρδο, μαϊντανό, κρεμμύδι και ελαιόλαδο! Για κρασάκι θα έχω visantο Σαντορίνης Για γλυκό θα πάρω προφιτερόλ από τον Ανδριά (sorry για την διαφήμιση)!!!!
*Δεν χρησιμοποιούμε καθόλου από το ζουμί που έχει μείνει στο αλουμινόχαρτο

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • βασιλικός
  • σκόρδο
  • πατάτα
  • μαϊντανός
  • μουστάρδα
  • κρασί
  • γαλοπουλα
  • ξύδι
  • ροκφόρ
  • προσούτο
  • ρεγγάτο

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΟχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Ναι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • βασιλικός
  • σκόρδο
  • πατάτα
  • μαϊντανός
  • μουστάρδα
  • κρασί
  • γαλοπουλα
  • ξύδι
  • ροκφόρ
  • προσούτο
  • ρεγγάτο

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία