banoffee | banoffee συνταγή | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | banoffee pie συνταγη | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Καζαμπλανκα: Πιπεριες γεμιστες

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά (για τις πιπεριές):

  • Δυο μεγάλες (μια μερίδα) η καθε μια πιπεριές πράσινες, τύπου "κέρατο"
  • Λίγος κιμάς μοσχαρίσιος
  • Ένα ροδάκινο
  • Ένα μάγκο
  • Φύλλα φρέσκου κόλιανδρου (αν δεν βρείτε μην χρησιμοποιήσετε τους σπόρους δεν έχει καμία σχέση η γεύση) ή αρκεστείτε σε μαϊντανό ή κουκουνάρια καβουρδισμένα χωρίς λίπος
  • Για να καβουρδίσετε τον κιμά θα χρειαστείτε: κρεμμυδάκι, λαδάκι, πιπέρι, αλατάκι, λίγη τομάτα κομμένη σε κυβάκια


Εκτέλεση (για τις πιπεριές):
  • Πλένουμε πολύ καλά τις πιπεριές, τις στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας, τις χαράζουμε κατά μήκος, αδειάζουμε προσεκτικά τους σπόρους και τις ψήνουμε στο γκριλ να πάρουν ωραίο χρώμα.
  • Σοτάρουμε τον κιμά με τον γνωστό τρόπο.
  • Κόβουμε τα φρούτα σε μικρά κυβάκια.
  • Καβουρδίζουμε τα κουκουνάρια χωρίς λίπος.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης: τον σωταρισμένο κιμά, τα ψιλοκομμένα φρούτα, ψιλοκομμένο κόλιανδρο ή και μαϊντανό, τα κουκουνάρια. Δοκιμάζουμε σε αλάτι πιπέρι και διορθώνουμε αν χρειαστεί τη γεύση. (προσοχή! βάζουμε τόση ποσότητα όση χρειάζεται να γεμίσουν οι πιπεριές. Πιθανόν να χρειαστείτε το μισό από κάθε φρούτο)
  • Πολύ προσεκτικά γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα , τις βάζουμε για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο για να αναμειχθούν οι γεύσεις. Τις διατηρούμε σε θερμοκρασία δωματίου.


Υλικά (σος για τις πιπεριές):
  • Γιαούρτι στραγγιστό
  • Κουκουνάρια καβουρδισμένα και χοντροκομμένα στο μιξεράκι
  • Λίγη κρέμα γάλακτος φυτική
  • Αλατάκι


Εκτέλεση (σος για τις πιπεριές):
  • Αναμειγνύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά, δοκιμάζουμε τη γεύση, διορθώνουμε. Η σος αυτή δεν πρέπει να γίνει πολύ πηχτή για να μπορέσετε να την ρίξετε πάνω από τις πιπεριές.
  • Διατηρούμε τη σος στο ψυγείο.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • κιμάς
  • μαϊντανός
  • κολίανδρος
  • γιάουρτι
  • λίπος
  • μοσχάρι
  • κουκουνάρι
  • ροδάκινo
  • κρέμα γάλακτος

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • Με μοσχάριΝαι
  • Με χοιρινόΝαι
  • Με κιμάΝαι
  • Με πουλερικάΝαι
  • Με κουνέλιΝαι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Ναι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • κιμάς
  • μαϊντανός
  • κολίανδρος
  • γιάουρτι
  • λίπος
  • μοσχάρι
  • κουκουνάρι
  • ροδάκινo
  • κρέμα γάλακτος

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία