μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Calzoncelli τρουφας με βουτυρο και φασκομηλο

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά (για 4 άτομα):

Για την πάστα :

  • 500 γρ. αλεύρι
  • 4 αβγά
  • 1 πρέζα αλάτι.


Για την γέμιση:
  • 200 γρ. κρέας ελαφιού
  • 100 γρ. στήθος πάπιας
  • 1 καρότο
  • 1 κρεμμύδι
  • λίγο σέλινο
  • 1 αβγό
  • 60 γρ. λευκή τρούφα Tuber magnatum Pico ή κρέμα άσπρης τρούφας Boscovivo
  • 50 γρ, τριμμένη παρμεζάνα
  • Μοσχοκάρυδο για γεύση
  • 150 γρ. βούτυρο
  • 12 φύλα φασκόμηλου
  • 1 ματσάκι βότανα (δενδρολίβανο, φασκόμηλο, Θυμάρι)
  • Κόκκινο Κρασί


Εκτέλεση:
  • Τοποθετούμε το αλεύρι σε μαρμάρινη επιφάνεια, κάνουμε ένα βαθούλωμα στη μέση και ρίχνουμε τα αβγά και το αλάτι. Ανακατεύουμε τα υλικά αργά μεταξύ τους μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα. Τα σκεπάζουμε με ένα καθαρό ύφασμα και τα αφήνουμε για 1 ώρα σε δροσερό μέρος.
  • Ψιλοκόβουμε το σέλινο, το κρεμμύδι και το καρότο και τα σοτάρουμε ελαφρά σε βαθύ τηγάνι. Προσθέτουμε το κρέας του ελαφιού και της πάπιας, τα οποία τα έχουμε επίσης κόψει σε μικρά κομμάτια (των 3 cm περίπου), τα σοτάρουμε καλά και προσθέτουμε λίγο κόκκινο κρασί.
  • Όταν το κρέας μαγειρευτεί και δεν έχουν μείνει καθόλου υγρά, τότε το ψιλοκόβουμε σαν κιμά και προσθέτουμε στο μείγμα το αβγό, την τριμμένη παρμεζάνα, το μοσχοκάρυδο και την τρούφα ή την κρέμα τρούφας.
  • Ανοίγουμε την πάστα σε φύλλο και την κόβουμε σε κύκλους διαμέτρου 5 cm περίπου. Στο κέντρο του κάθε κύκλου τοποθετούμε λίγο από το μείγμα και το διπλώνουμε στη μέση, πιέζοντας τις άκρες μεταξύ τους και δίνουμε σχήμα μισοφέγγαρου. Τα μαγειρεύουμε τα «Calzoncelli» σε αλατισμένο νερό. Τα σερβίρουμε με λιωμένο βούτυρο και φασκόμηλο.


Συνταγή: Claudio Borbiero (Βενετία)

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • κρεμμύδι
  • καρότο
  • αλεύρι
  • κιμάς
  • αυγό
  • μοσχοκάρυδα
  • πάπια
  • κρασί
  • παρμεζάνα
  • σέλινο
  • τρούφα
  • δενδρολίβανο
  • φασκόμηλο
  • θυμάρι
  • βότανα

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΝαι
  • Με μοσχάριΝαι
  • Με χοιρινόΝαι
  • Με κιμάΝαι
  • Με πουλερικάΝαι
  • Με κουνέλιΝαι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Ναι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • κρεμμύδι
  • καρότο
  • αλεύρι
  • κιμάς
  • αυγό
  • μοσχοκάρυδα
  • πάπια
  • κρασί
  • παρμεζάνα
  • σέλινο
  • τρούφα
  • δενδρολίβανο
  • φασκόμηλο
  • θυμάρι
  • βότανα

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία