μπλακ φορεστ βεφα | pancakes με σταφιδες | νηστισιμα μαφινς | cupcakes recipe ελληνικα | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime | τσιζκεικ με γιαουρτι ευκολο | ντουκαν συνταγες γλυκα | κρεπα ντουκαν χωρις βρωμη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κορμος με μπισκοτα και καρυδια

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 250 γραμ. μαργαρίνη με ελαιόλαδο
  • 3 αβγά
  • 300 γραμ. ζάχαρη άχνη
  • 200 γραμ. μπισκότα πτι μπερ ή Μιράντα
  • 50 ml κονιάκ
  • 2 κουταλιές σούπας κακάο
  • 1 βανίλια (ή ένα φακελάκι βανιλέτα)
  • 2 φλυτζανάκια του καφέ καρύδια χοντροκομμένα
  • 1 φλυτζάνι του τσαγιού αμύγδαλα (ψίχα) κοπανισμένα
  • ζάχαρη άχνη για το γαρνίρισμα


Εκτέλεση:
  • Σπάζετε τα μπισκότα με τα χέρια σε κομμάτια ή τα χτυπάτε στο μίξερ και τα βρέχετε με το κονιάκ.
  • Χτυπάτε τη μαργαρίνη με ελαιόλαδο (ή το βούτυρο) με την ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψει το μείγμα και προσθέτετε τα αβγά, το κακάο και τη βανίλια.
  • Στο τέλος ρίχνετε τα μπισκότα και τα καρύδια. Τα ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι.
  • "Ντύνετε" μία μακρόστενη φόρμα με αντικολλητικό χαρτί, ρίχνετε μέσα το μείγμα και τυλίγετε σε ρολό.
  • Τη βάζετε στην κατάψυξη 5-6 ώρες και κατόπιν, προτού σερβίρετε πασπαλίζετε με ασπρισμένα αμύγδαλα και ζάχαρη άχνη.


Σερβίρετε τον κορμό κομμένο σε ροδέλες.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • ζάχαρη
  • λάδι
  • βανίλια
  • αυγό
  • κονιάκ
  • μπισκότο
  • ψίχα
  • αμύγδαλο
  • κακάο
  • μαργαρίνη
  • πτι μπερ
  • μιράντα

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με φρούταΝαι
  • VeganΟχι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Οχι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία