banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | τουρτα black forest βεφα | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Χοιρινο αλα... σπετσιωτα

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • χοιρινό (εγώ το χω φτιάξει έως και με μπριζόλες, το προτιμώ με "μάγουλα" χοιρινού)
  • πατάτες
  • λάδι
  • πιπεριές (πράσινες και οπωσδήποτε μια καυτερή)
  • σκόρδο
  • τριμμένη φρυγανιά
  • ψιλοκομμένη ντομάτα (καλύτερα φρέσκια)
  • λεμόνι προαιρετικά (εγώ δεν βάζω)
  • αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση:
  • Ρίχνουμε στο ταψί (εάν έχετε και γάστρα γίνεται καλύτερο) το χοιρινό και τις πατάτες κομμένες λεπτές ροδέλες, αλάτι, πιπέρι το σκόρδο και το λάδι και τις πιπεριές (κομμένες φυσικά).
  • Το αφήνουμε να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά όσο ένα ψητό φούρνου, το γυρίζουμε ενίοτε. Όταν κοντεύει, ρίχνουμε πάνω στο κρέας και λιγότερο στις πατάτες την ψιλοκομμένη ντομάτα και από πάνω της ρίχνουμε την τριμμένη φρυγανιά.


Αφήνουμε λίγο ακόμα να γίνει σαν κρούστα και το σερβίρουμε ζεστό.

Καλή όρεξη
Ιωάννα

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • ντομάτα
  • λάδι
  • σκόρδο
  • πατάτα
  • φρυγανιά
  • χοιρινό
  • μπριζόλες

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΟχι
  • Με μοσχάριΟχι
  • Με χοιρινόΟχι
  • Με κιμάΟχι
  • Με πουλερικάΟχι
  • Με κουνέλιΟχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Ναι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • ντομάτα
  • λάδι
  • σκόρδο
  • πατάτα
  • φρυγανιά
  • χοιρινό
  • μπριζόλες

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία