banoffee | banoffee συνταγή | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | banoffee pie συνταγη | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Καλαθακι με περισσευματα ψητου αρνιου απο το Πασχα

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

  • Τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι και προσθέτουμε κομμένο σε μικρά κομμάτια το αρνί. Το σοτάρουμε για λίγο, και προσθέτουμε λίγη κρέμα γάλακτος και αρκετή μουστάρδα. Προσθέτουμε λίγο θυμάρι και δεντρολίβανο. Κόβουμε κομματάκια τυριών (που ίσως έχουν περισσέψει από το Πάσχα) και τα ανακατεύουμε.
  • Βουτυρώνουμε ένα στρογγυλό βαθύ πυρέξ (τύπου σουφλέ), και στρώνουμε μέσα 4 φύλλα παραδοσιακά, τσαλακωμένα για να φτιάξουμε ένα καλαθάκι, βουτυρώνουμε και διπλώνουμε τις μύτες που εξέχουν και ρίχνουμε μέσα στα φύλλα το μείγμα του αρνιού και στρώνουμε επάνω τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας.
  • Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει καλά το φύλλο και να λιώσει και να ροδίσει το τριμμένο τυρί.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • αρνί
  • τυρί
  • μουστάρδα
  • δέντρολιβανο
  • θυμάρι
  • κρέμα γάλακτος

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΟχι
  • Με μοσχάριΟχι
  • Με χοιρινόΟχι
  • Με κιμάΟχι
  • Με πουλερικάΟχι
  • Με κουνέλιΟχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Ναι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • αρνί
  • τυρί
  • μουστάρδα
  • δέντρολιβανο
  • θυμάρι
  • κρέμα γάλακτος

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία