banoffee | banoffee συνταγή | black forest συνταγή | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | banoffee pie συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Εργολαβοι καρυδας

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 250 γραμ. ινδοκάρυδο
  • 250 γραμ. ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
  • 4 αβγά
  • 30 περίπου κομμάτια φρουί γλασέ (κατά προτίμηση κερασάκια)


Εκτέλεση:
  • Μέσα σ' ένα μπολ ρίχνετε το ινδοκάρυδο, την ζάχαρη και το αλεύρι και τ'ανακατεύετε για 5 λεπτά.
  • Προσθέτετε τα αβγά ελαφρώς χτυπημένα και τ'ανακατεύετε όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Γεμίζετε με το μείγμα μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με αγκαθωτό κορνέ και βάζετε τους εργολάβους σε ροζέτες πάνω σε ταψάκι στρωμένο με λαδόχαρτο.
  • Αφήνετε τους εργολάβους για 1 ώρα να στεγνώσουν.
  • Βάζετε στην κορυφή κάθε εργολάβου ένα κερασάκι ή ένα κομματάκι φρουί γλασέ και τους ψήνετε για 10 -15 λεπτά (μέχρι να πάρουν χρώμα) όχι παραπάνω γιατί θα ξεραθούν.


Σημείωση: Αν δεν έχετε κορνέ, κάντε το με ένα κουτάλι και μετά με ένα πηρούνι κάντε σχέδια ώστε να μοιάζει με ροζέτα.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ζάχαρη
  • αλεύρι
  • αυγό
  • γλάσο
  • ινδοκάρυδο
  • κεράσι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με φρούταΝαι
  • VeganΟχι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Οχι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία