μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο διαιτα bukan | cupcakes recipe ελληνικα | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime | τσιζκεικ με γιαουρτι ευκολο | διαιτα dukan για χορτοφαγους | ντουκαν συνταγες γλυκα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ταλιατελες με ασπροκοκκινη σαλτσα και κοτοπουλο

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1 πακέτο ταλιατέλες
  • 1 κρεμμύδι μεσαίο ή μεγάλο
  • 3-4 σκελίδες σκόρδου
  • 2 πιπεριές πράσινες
  • μανιτάρια
  • 1 πράσινο κρεμμυδάκι
  • λίγη καυτερή πιπεριά
  • 1 μεγάλη ντομάτα γινωμένη
  • 3 μπούτια κοτόπουλο
  • 300-400 γραμ. κρέμα γάλακτος
  • λίγο μαϊντανό
  • κασέρι (Τρικαλινό, Μακεδονικό ή Κολιός κατά προτίμηση)
  • βούτυρο
  • 1 κύβο knorr
  • αλάτι, πιπέρι, κάρυ, ρίγανη, νοστιμιά maggi


Εκτέλεση:
  • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό να βράζει. Μέσα στο νερό ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, κάρρυ, ρίγανη, νοστιμιά maggi και τον κύβο Knorr. Όταν αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε τις ταλιατέλες.
  • Στη συνέχεια και αφού έχουμε ψιλοκόψει το ψαχνό κρέας από το κοτόπουλο, το πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά που έχουμε και το αφήνουμε λίγη ώρα ωμό με τα μπαχαρικά του για να νοστιμίσει περισσότερο.
  • Έπειτα το τσιγαρίζουμε για λίγο, μέχρι να ροδίσει ελαφρά και ρίχνουμε την ντομάτα αφού την έχουμε ψιλοκόψει και τα αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να ρουφήξει τα ζουμιά της. Ανακατεύουμε συχνά.
  • Σε ένα άλλο σκεύος τσιγαρίζουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, σκόρδο, μανιτάρια και πιπεριές. Τα αφήνουμε να ροδίσουν και να φύγουν τα πολλά υγρά και στη συνέχεια τα ρίχνουμε στο άλλο σκεύος όπου ήδη τσιγαρίζεται το κοτόπουλο με την ντομάτα. Τα ανακατεύουμε και στη συνέχεια ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το κόκκινο με το άσπρο.
  • Ρίχνουμε το κασέρι (μεγάλη ποσότητα κατά προτίμηση) σε κυβάκια και λίγο βούτυρο στη σάλτσα μας μαζί με μια δόση μπαχαρικών (αλάτι, πιπέρι, κάρυ, ρίγανη, νοστιμιά maggi). Ανακατεύουμε συνεχώς σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  • Έχουμε ήδη σουρώσει και στραγγίξει τις ταλιατέλες μας και τις έχουμε ξαναβάλει στην κατσαρόλα. Έτσι μπορούμε πλέον άφοβα να περιχύσουμε στις ταλιατέλες μας όλη την ποσότητα της λαχταριστής σάλτσας μας. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι και το τελευταίο ζυμαρικό να ποτιστεί με την σάλτσα!


Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα ή πεκορίνο.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • σκόρδο
  • μαϊντανός
  • ρίγανη
  • κοτοπουλο
  • μανιτάρι
  • παρμεζάνα
  • κασέρι
  • κάρυ
  • ταλιατέλες
  • πεκορίνο
  • κολιός
  • κύβος κνορ
  • κρέμα γάλακτος

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • VeganΟχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Ναι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • σκόρδο
  • μαϊντανός
  • ρίγανη
  • κοτοπουλο
  • μανιτάρι
  • παρμεζάνα
  • κασέρι
  • κάρυ
  • ταλιατέλες
  • πεκορίνο
  • κολιός
  • κύβος κνορ
  • κρέμα γάλακτος

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία