τσιζκεικ με ζαχαρουχο παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia | μπράουνις συνταγή ποτήρι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Παντζαροσαλατας... συνεχεια

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Θα χρειαστούμε λοιπόν...

Υλικά:

  • 2 κούπες κομμένα σε κυβάκια παντζάρια, που τα ραντίζουμε με δυνατό ξύδι και τ΄αφήνουμε για καμμιά ωρίτσα , να πάρουν γεύση
  • 1 κούπα λάχανο ψιλοκομμένο
  • 1 κούπα μαρούλι ψιλοκομμένο
  • 1 μεγάλο καρότο τριμμένο
  • 1 ξυνόμηλο τριμμένο (με ή χωρίς τη φλούδα του)
  • 1 μεσαίο βαζάκι μαγιονέζα (προτιμήστε κάποια με δυνατή γεύση)
  • 400-500 γρ γιαούρτι στραγγιστό


Τι κάνουμε στη συνέχεια;

Εκτέλεση:
  • Στραγγίζουμε τα παντζάρια
  • Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με το γιαούρτι και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (τα παντζάρια τελευταία) ανακατεύοντας με κουτάλα ή με το γουδοχέρι. Δε θα πάρει αμέσως χρώμα, ούτε συνιστάται η άμεση κατανάλωση της σαλάτας , ώστε να δέσουν οι γεύσεις μεταξύ τους


Ανάλογα με το χρώμα των παντζαριών, το χρώμα της σαλάτας θα κυμαίνεται μεταξύ του λαμπερού κοραλί και του βαθέως (στη νεοελληνική γραμματική το βαθύ δεν έχει γενική) κόκκινου.
Μην παραλείπετε να την ανακατεύετε συχνά και αν δημιουργηθούν νερά στο μπολ που θα την συντηρήσετε θα είναι από τα λαχανικά. Απλά ανακατέψτε τα με τη σαλάτα!

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • μαρουλι
  • καρότο
  • γιάουρτι
  • μαγιονέζα
  • λάχανο
  • παντζάρι
  • ξύδι

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία