banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μοσχαρι σοφριτο

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1 ½ κιλά κιλότο μοσχαρίσιο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 3/4 φλ. τσαγιού μαγειρικό λίπος
  • 1 κ. σ. αλεύρι
  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 φλ. καφέ ξύδι
  • 1 φλ. καφέ άσπρο κρασί
  • 1 κύβο ζωμό κρέατος
  • 4 κ. κ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι - πιπέρι


Εκτέλεση:
  • Βάζουμε σε κατσαρόλα το κρέας και το σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά με λίγο βούτυρο
  • Οταν το κρέας πάρει χρώμα, πασπαλίζουμε το αλεύρι στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε το κρέας με ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσει
  • Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το σκόρδο και όταν αρχίζει να τηγανίζεται, σβήνουμε με το ξύδι και το κρασί
  • Προσθέτουμε τον κύβο, τον μαϊντανό και 1 ½ φλυτζάνι νερό και βράζουμε το φαγητό για μία ώρα και 1 τέταρτο περίπου


Όταν είναι έτοιμο σερβίρουμε με λίγο ρύζι βραστό

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • σκόρδο
  • αλεύρι
  • μαϊντανός
  • κρασί
  • βραστά
  • ρύζι
  • κιλότο
  • λίπος
  • ξύδι
  • μοσχάρι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΟχι
  • Με μοσχάριΝαι
  • Με χοιρινόΝαι
  • Με κιμάΝαι
  • Με πουλερικάΝαι
  • Με κουνέλιΝαι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Ναι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • σκόρδο
  • αλεύρι
  • μαϊντανός
  • κρασί
  • βραστά
  • ρύζι
  • κιλότο
  • λίπος
  • ξύδι
  • μοσχάρι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία