τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | cheesecake φραουλα ακης | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κοτοπουλο BBQ (της μαμας Λινας)

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • μπουτάκια κοτόπουλου
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 1 κουτ. σούπας σόγια σος
  • Καρύκευμα ΒΒQ
  • σαπούνι
  • πετσέτα


Εκτέλεση:
  • Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε μπολ και αλείψτε τα μπουτάκια με ένα πινελάκι
  • Αφήστε τα μια μέρα ή μερικές ώρες για να ποτίσει λίγο το κρέας πρίν το ψήσιμο. (Για των άτακτων τα παιδιά που αφού πεινάσουν μαγειρεύουν ας τα ψήσουν αμέσως δεν πειράζει απλά δεν θα είναι τόσο έντονη η γεύση)
  • Μην ξεχάσω να αναφέρω να ανανεώνεται την σάλτσα κατα την διάρκεια του ψησίματος ανάλογα με το πόσο πικάντικα τα θέλετε
  • Σερβίρετε τα μπουτάκια ζεστά με μπόλικες πατάτες και πράσινη σαλάτα μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι & μπαλσάμικο
  • Όσο για το σαπούνι και την πετσέτα θα την χρειαστείτε στο τέλος που θα έχετε γίνει χάλια μια και θα έχετε πέσει με τα μούτρα στο φαΐ!!!

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • μαρουλι
  • πατάτα
  • μουστάρδα
  • κοτοπουλο
  • αγγουρι
  • σόγια
  • μέλι
  • μπαλσάμικο

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΝαι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • μαρουλι
  • πατάτα
  • μουστάρδα
  • κοτοπουλο
  • αγγουρι
  • σόγια
  • μέλι
  • μπαλσάμικο

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία