banoffee | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | banoffee με καραμελα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πρασοτηγανια Μακεδονιας

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1 κιλό χοιρινό κρέας, σε κυβάκια
  • 1 κιλό πράσα, σε χοντρά κομμάτια
  • 500 γραμ. καρότα, σε λεπτές ροδέλες
  • 60 γραμ. ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι μαύρο και κόκκινο
  • ρίγανη
  • 1 ντομάτα ώριμη, σε λεπτές φέτες


Εκτέλεση:
  • Ρίχνουμε τα πράσα σε νερό που κοχλάζει και τα αφήνουμε να πάρουν δυο τρεις βράσεις.
  • Βράζουμε τα καρότα και τα στραγγίζουμε σε τρυπητό μαζί με τα πράσα.
  • Αλατοπιπερώνουμε το κρέας.
  • Ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρέας σε χαμηλή φωτιά μέχρι να σιγοψηθεί και να ροδίσει.
  • Ρίχνουμε τα πράσα, τα καρότα και τη ντομάτα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν βράσεις σε δυνατή φωτιά. Μόλις φύγουν τα υγρά, ρίχνουμε κόκκινο και μαύρο πιπέρι και ρίγανη.


Σερβίρεται πάντα ζεστή.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • λάδι
  • καρότο
  • χοιρινό
  • ρίγανη
  • πράσσο

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΝαι
  • Με μοσχάριΝαι
  • Με χοιρινόΝαι
  • Με κιμάΝαι
  • Με πουλερικάΝαι
  • Με κουνέλιΝαι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Ναι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • λάδι
  • καρότο
  • χοιρινό
  • ρίγανη
  • πράσσο

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία