μπλακ φορεστ βεφα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake συνταγη philadelphia | μπράουνις συνταγή ποτήρι | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime | ευκολο τσιζκεικ με digestive
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Χριστουγεννιατικα Μπισκοτα

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 500γρ. βούτυρο ή 2 πακέτα βιτάμ
  • 4 αβγά
  • 2 φλυτζάνια ζάχαρη
  • 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φακελάκι ή 3,5 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
  • ξύσμα από ένα μεγάλο λεμόνι και ένα πορτοκάλι
  • 2 βανίλιες
  • μία πρέζα αλάτι


Εκτέλεση:
  • Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί ώσπου να γίνει μια ομοιόμορφη και λεία ζύμη. Τυλίγουμε τη ζύμη σε πλαστική μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο 12 ώρες.
  • Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 2/3 εκατοστού και τη κόβουμε με φορμάκια (κουπ πατ) χριστουγεννιάτικων σχεδίων (δεντράκια, αστεράκια, καρδούλες κτλ)
  • Τα βάζουμε σε ταψί και ψήνουμε στους 175ο C στη μεσαία σχάρα για 12-15 περίπου λεπτά.
  • Μπορείτε να τα γλασάρετε με γλάσο βανίλιας, ή σοκολάτας και να τα διακοσμήσετε με πολύχρωμη ζάχαρη ή/και τρούφα


Καλά Χριστούγεννα.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • λεμόνι
  • ζάχαρη
  • αλεύρι
  • βανίλια
  • αυγό
  • πορτοκάλι
  • μπισκότο
  • βιτάμ
  • γλάσο
  • σοκολάτα
  • τρούφα

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με φρούταΝαι
  • VeganΟχι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Οχι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • λεμόνι
  • ζάχαρη
  • αλεύρι
  • βανίλια
  • αυγό
  • πορτοκάλι
  • μπισκότο
  • βιτάμ
  • γλάσο
  • σοκολάτα
  • τρούφα

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία