banoffee | banoffee συνταγή | black forest συνταγή | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | banoffee pie συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μηλοπιτα

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1 βιτάμ soft
  • 6 κουταλιές νερό
  • 1 πακέτο φαρίνα (αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)
  • 4-5 μήλα
  • 1 φλυτζ. τσαγιού άσπρη ζάχαρη
  • 1 φλυτζ. τσαγιού καφέ ζάχαρη
  • 1 κουταλιά κανελογαρύφαλα
  • αχνοζάχαρη

Εκτέλεση:
  • Ανακατεύουμε το βιτάμ με το νερό και τη φαρίνα ώστε να γίνει μια μάλλον σφικτή ζύμη.
  • Ανακατεύουμε τις ζάχαρες και τα κανελογαρύφαλα σ' ένα μπολ.
  • Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε χονδρές φέτες.
  • Χωρίζουμε τη ζύμη σε δυο μέρη και τα ανοίγουμε σε φύλλο ανάμεσα σε λαδόχαρτο στο μέγεθος ενός πυρέξ ή ταψιού με διάμετρο 28cm.
  • Στρώνουμε το ένα στο ταψί και απλώνουμε το μισό μείγμα ζάχαρης και τα μήλα.
  • Ρίχνουμε από πάνω την υπόλοιπη ζάχαρη και σκεπάζουμε με το άλλο φύλο της ζύμης και πιέζουμε να ενωθούν τα δυο φύλλα.
  • Ψήνουμε την πίτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μια ώρα περίπου.

Όταν τη βγάλουμε από το φούρνο την πασπαλίζουμε με αχνοζάχαρη και κανέλα.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κανέλα
  • μήλο
  • ζάχαρη
  • αλεύρι
  • πίτες
  • βιτάμ
  • φαρίνα

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΝαι
  • Με φρούταΟχι
  • VeganΝαι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Οχι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κανέλα
  • μήλο
  • ζάχαρη
  • αλεύρι
  • πίτες
  • βιτάμ
  • φαρίνα

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία