γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | μαυροματικα σαλατα | μαυροματικα | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | σαλατα μαυροματικα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κανταιφι με 4 τυρια

Πηγή: http://greekcook.gr/syntages/kanta_fi_me_4_tyria

Οδηγιες

Υλικά:

  • ½ κιλό κανταΐφι
  • 200 γραμ. γκούντα
  • 200 γραμ. τυρί φέτα
  • 200 γραμ. κασέρι
  • 200 γραμ. έμενταλ
  • 4 αβγά
  • ½ λίτρο γάλα
  • 100 γραμ. βιτάμ
  • 100 γραμ. φρέσκο βούτυρο

Εκτέλεση:
  • Βουτυρώνουμε το ταψί και στρώνουμε το μισό κανταΐφι.
  • Από πάνω πασπαλίζουμε τα τυριά αφού τα έχουμε τρίψει στον τρίφτη.
  • Στη συνέχεια, βάζουμε το υπόλοιπο κανταΐφι από πάνω.
  • Περιχύνουμε το λιωμένο βούτυρο και στη συνέχεια χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και τα περιχύνουμε κι αυτά. (Αν θέλετε βάζετε και λίγο μοσχοκάρυδο). Αφήνουμε για 30 λεπτά, να κατέβουν τα υλικά και να πάνε παντού μέσα στο κανταΐφι.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο περίπου για 30 λεπτά, να ροδίσει.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία