γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | συνταγες για γαυρο | γαυρος στο φουρνο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζυμαροπιτα

Πηγή: http://greekcook.gr/syntages/zymaropita

Οδηγιες

Υλικά:

  • ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ή και παραπάνω)
  • γάλα φρέσκο (όσο πάρει, περίπου 1 ½ ποτήρι μαζί με το νερό)
  • λίγο νερό
  • 1/2 πακέτο βιτάμ
  • αλάτι, πιπέρι
  • φέτα


Εκτέλεση:
  • Σε ένα ταψάκι μέτριο βάζουμε το βιτάμ και το βάζουμε στο φούρνο στους 200 C
    .
  • Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι με το γάλα και λίγο νερό και ανακατεύουμε μέχρι που να διαλυθεί τελείως το αλεύρι
  • Προσθέτουμε το αλάτι, λίγο πιπέρι και την φέτα θρυμματισμένη
  • Ανακατεύουμε και όταν το βούτυρο λιώσει βάζουμε το χυλό στο ταψί
  • Ψήνουμε στους 200-250 C για μια ώρα περίπου


Καλή όρεξη...

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • αλέυρι
  • γάλα
  • βιτάμ

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με χόρταρικάΝαι

Ειδος φυλλου

  • Κρούστας Οχι
  • Σφολιάτα Οχι
  • Κουρού Οχι
  • Χωριάτικο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία