πως να ξανω κρεμα βουτυρου | συκωτι στο φουρνο με αλευρι | οι πιο απλες και υγιεινες μπαρες | PRASINI SALATA ME ABOKATO | τονοσαλατα μακαρονια αργυρω | συνταγη για smoothies με φρουτα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κοτοπουλο σε κυβους

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1-1/2 κιλό κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε κύβους
  • 1 φλυτζάνι καλαμποκέλαιο όχι πολύ γεμάτο
  • 1/2 φλυτζάνι ξύδι
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι ρίγανη
  • αλάτι, πιπέρι
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια σε ροδέλες
  • 7 πιπεριές (κόκκινες, πράσινες, πορτοκαλί, κίτρινες) κομμένες σε ψιλές λουριδίτσες


Εκτέλεση:
  • Βάζουμε όλα τα υλικά σε μία λεκάνη και τα αφήνουμε μία νύχτα να μαριναριστούν.
  • Σουρώνουμε όλα τα υγρά και κρατάμε τα υλικά.
  • Τηγανίζουμε όπως είναι σε βαθύ τηγάνι και σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο και οι πιπεριές. Εάν σωθούν τα υγρά που θα βγουν κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος , αλλά δεν έχουν ψηθεί ακόμη το κοτόπουλο και οι πιπεριές, θα συμπληρώσετε λίγο ζωμό κότας.
  • Τρώγεται και κρύο, γιατί όπως βλέπετε δεν έχει βούτυρα και λάδια.


Δοκιμάστε το και πείτε μου τη γνώμη σας.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • ζάχαρη
  • κρεμμύδι
  • σκόρδο
  • ρίγανη
  • κοτοπουλο
  • πορτοκάλι
  • ξύδι
  • καλαμποκέλαιο

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΟχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Ναι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • ζάχαρη
  • κρεμμύδι
  • σκόρδο
  • ρίγανη
  • κοτοπουλο
  • πορτοκάλι
  • ξύδι
  • καλαμποκέλαιο

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία