τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | cheesecake φραουλα ακης | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Pesto al pommodoro

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Ετοιμάζετε το πέστο κανονικά, και σ' ένα βαθύ τηγάνι βράζετε 3-4 λιωμένες, φρέσκες ώριμες ντομάτες, μ'ενα κουταλάκι ζάχαρη και ελάχιστο νεράκι, χωρίς αλάτι.
Μόλις έρθουν σε βρασμό, χαμηλώνετε πολύ τη φωτιά και τις αφήνετε να σιγοβράσουν για περίπου μισή ώρα. Καθόλου λάδι και μυρωδικά, αυτά υπάρχουν ήδη στο πέστο.

Όταν βράσουν οι ντομάτες και εξατμιστεί το πολύ νερό τους, κατεβάζετε τη σάλτσα από τη φωτιά και περιμένετε να κρυώσει λίγο. Ανακατεύετε το πέστο με τη χλιαρή σάλτσα και προσθέτετε τα ζυμαρικά. Είναι πολύ καλοκαιρινή γεύση και λίγο ελαφρύτερη από το γενοβέζικο πέστο (στη γεύση).

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ζάχαρη
  • ντομάτα
  • λάδι

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ζάχαρη
  • ντομάτα
  • λάδι

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία