Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Όσες φορές μαγειρεύω ψάρι για την πολυαγαπημένη αδελφή μου, την τόσο στοργική και γνωστική Ελένη μας, μας παραχωρεί εκείνη, όχι με περιφρόνηση αλλά πάντως με[...]
Πηγή: bostanistas.grΦτιάξτε το σαν κακαβιά, μ᾿ ένα και μόνο ψάρι. Γίνεται μια νοστιμότατη ψαρόσουπα, που θα ξετρελάνει εσάς και τα παιδιά σας (ναι αρέσει πολύ και στα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά : Χοντρά βραστόψαρα της αρεσκίας φρέσκα ή κατ/να : Σιναγρίδα, φαγγρί, κοκκινόψαρο, μπακαλιάρο, ορφό, σκορπίνες κ.α. Καρότα, σέλινο, κρεμμύδια, πατάτες,[...]
Πηγή: greekmasa.grΠρόκειται για ένα ψάρι πολύ νόστιμο, που μπορούμε να το μαγειρέψουμε με διάφορους τρόπους. Συνήθως το κάνουμε βραστό με λαχανικά και άφθονο ζωμό, ή σούπα,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕυριπίδης Στη Χώρα (πόλη). Στη μικρή στοά με τα εστιατόρια, στο λιμάνι. Πολύ καλή ελληνική κουζίνα, τραπεζομάντιλο, καλό σέρβις, ντόπια τυριά, νοστιμότατες[...]
Πηγή: greekcook.grΤο προηγούμενο Σαββατοκύριακο βρεθήκαμε στον Ταύγετο, στο χωριό Γεωργίτσι, με αφορμή το vegan σεμινάριο μαγειρικής του Green chef Νίκου Γαϊτάνου, το οποίο[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grκαλό μήνα σε όλους... το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά.... και ναι λοιπόν.. χάθηκα για λίγο... όμως είμαι εδώ... γεμάτη, χαρούμενη, ξεκούραστη!!!! Τις ημέρες[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΗ Ψαρόσουπα είναι ίσως από τα πιο νόστιμα και πιο αγαπημένα "χειμερινά" φαγητά. Τώρα θα μου πείτε γιατί έβαλα το χειμερινά σε εισαγωγικά; ο λόγος είναι απλός,[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΠρώτη μέρα ταξιδιού. Ξεκινάμε απ' την κεντρική Ελλάδα με πρώτο προορισμό το Μπεράτι ( Berat ) της Αλβανίας του οποίου το κέντρο είναι στα Μνημεία Παγκόσμιας[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grEίναι ένα θαλασσινό άγνωστο σε πολλούς αλλά ακόμα και όταν είναι γνωστό υπάρχουν εκείνοι που θα σου πουν ότι δεν τρώγεται ή δεν αξίζει τον κόπο του[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν επισκέπτεσαι την μεσαιωνική πόλη Μπρουζ, έχεις την αίσθηση ότι πήγες για ύπνο και ξύπνησες μέσα σ' ένα παραμύθι. Την ερωτεύτηκα τρελά και παλαβά. Τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλή εβδομάδα! Παρακαλώ επειδή αυτό το post προμηνύεται μεγάλο, αν ενδιαφέρεστε αποκλειστικά για την συνταγή προχωρήστε αμέσως στα υλικά. Ειλικρινά δεν μ'[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟι παλιές νοικοκυρές που δεν είχαν τις ευκολίες του σήμερα σε εισαγωγές ειδών και ψυγεία, κύτταγαν τι φρούτα και λαχανικά ήταν της εποχής ώστε βάσει αυτών να[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 1 κιλό διάφορα ψάρια (σκορπίνα, χάνο, πέρκα, λύχνο) 1 κρεμμύδι 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ξύδι ½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι ½ λίτρο νερό Αλάτι,πιπέρι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr