Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 1 συνταγές
Για το κοντοσούβλι 800 γρ. ψαχνό από χοιρινή σπάλα 800 γρ. ψαχνό από αρνίσια σπάλα 750 ml λευκό ξηρό κρασί (κατά προτίμηση από Μοσχοφίλερο ή Αθήρι) 1 γεμάτη[...]
Πηγή: gastronomos.grΚΡΕΑΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ Δημοσιεύθηκε Ιανουάριος 8, 2014 Αύγουστος 15, 2018 Γεια σας Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά σε όλους μας με υγεία ευτυχία!! Πολλά νόστιμα μαγειρέματα[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΚαλή σας μέρα!! Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση πριν το Πάσχα. Θα ήθελα, λοιπόν, να σας ευχηθώ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με υγεία και χαρά! Να περάσετε πανέμορφα αυτές τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση πριν το Πάσχα. Θα ήθελα, λοιπόν, να σας ευχηθώ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με υγεία και χαρά! Να περάσετε πανέμορφα αυτές τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr200 γραμμ. στραγγιστό γιαούρτι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 αυγό 1 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γλ. αλάτι Για τη γέμιση 1[...]
Πηγή: argiro.gr200 γραμμ. (1 κεσεδάκι) στραγγιστό γιαούρτι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 αυγό 1 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γλ. αλάτι Για[...]
Πηγή: argiro.grΗ μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο pandespani με το Athens Daily Secret , την πιο μεγάλη λίστα μυστικών για την Αθήνα που τα μοιράζεται με πολύ κόσμο με καθημερινά mails και αναρτήσεις στο[...]
Πηγή: pandespani.com