γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | τουρτα black forest βεφα | μπανοφι χωρίς βρασιμο | μπλακ φορεστ βεφα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Mαρουλοσαλατα με ροκφορ και βινεγκρετ σκορδου

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • μαρούλι (κατα βούληση)
  • ντομάτες (επίσης κατα βούληση, αλλά όχι πολλές)
  • τυρί ροκφόρ(ξέρετε... κατά βούληση)
  • φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
  • αλάτι
Για την βινεγκρέτ σκόρδου:
  • λάδι
  • ξύδι βαλσάμικο (περίπου μισή ποσότητα απο το λάδι)
  • σκόρδο λιωμένο ή ψιλοκομμένο (κατά βούληση και πάλι, αλλά αν είναι να την σερβίρετε σε κόσμο, μη βάλετε πολύ)
  • αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
  • Πλένετε τα φύλλα του μαρουλιού ένα-ένα και τα αφήνετε να στραγγίξουν. Τα ψιλοκόβετε και μετά ανακατέυετε με το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και το τριμμένο ροκφόρ και αλατίζετε. Ανακατεύετε καλά.
  • Ετοιμάζετε τη βινεγκρέτ ακόρδου, ανακατεύοντας το λάδι, με το ξύδι και το σκόρδο και αλατοπιεπρώνοντας το μείγμα.
  • Πλένετε και κόβετε τις ντομάτες σε μικρά κομμάτια σκορπίζοντας τες πάνω στο μαρούλι που έχετε ήδη βάλει σε ένα μεγάλο μπολ. Περίχυνετε με την βινεγκρέτ και ... τρώτε!

Καλή όρεξη!

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • σκόρδο
  • μαρουλι
  • τυρί
  • ξύδι
  • ροκφόρ

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • VeganΟχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • σκόρδο
  • μαρουλι
  • τυρί
  • ξύδι
  • ροκφόρ

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία