banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | chiz keik apo ton akis | μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ παρλιαρος | γλυκο με γαλα χωρις βρασιμο | γρηγορο τσιζκεικ | banoffee θερμιδες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μπακαλιαρος τηγανητος

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:
(Οι ποσότητες εξαρτώνται από τα άτομα στα οποία θα σερβίρετε το φαγητό/ μεζέ).

  • μπακαλιάρος παστός
  • ξερό κρεμμύδι
  • λάδι
  • ξίδι

Εκτέλεση:
  • Αν σας περίσσεψαν κομμάτια τηγανισμένου μπακαλιάρου παστού, τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα. Αν όχι, τηγανίζετε κομμάτια μπακαλιάρου παστού ξαλμυρισμένου. Με απλό αλεύρωμα κι όχι κουρκούτι. Τον "μαδάτε" σε μικρά κομμάτια.
  • Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε ελαφρώς στο λάδι. Προσθέτετε τον κομμένο και τηγανισμένο μπακαλιάρο και ανακατεύετε απαλά να τσιγαριστεί με το κρεμμύδι. Σβήνετε με ξίδι και σερβίρετε.


Συνήθως σερβίρεται ως μεζές στα πρώτα ή ως συνοδευτικό σε άλλο κυρίως πιάτο.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • ξύδι
  • μπακαλιάρος

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χόρταρικάΟχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Ναι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • ξύδι
  • μπακαλιάρος

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


v2.cooktime_el
Copyright 2016 ®