γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | τουρτα black forest βεφα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μπουγατσα Κρεμα

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1 κουτί φύλλο
  • 4 φλιτζ. γάλα
  • 1 φλιτζ. ζάχαρη
  • 3/4 φλιτζ. σιμιγδάλι
  • 4 αβγά
  • 2 βανίλιες
  • 1 φλιτζ. βούτυρο
  • ζάχαρη άχνη
  • κανέλλα


Εκτέλεση:
  • Βάζετε το γάλα να βράσει
  • Προσθέτετε το σιμιγδάλι και ανακατεύετε μέχρι να πήξει
  • Σε ένα μπωλ βάζετε τη ζάχαρη, τα αβγά και την βανίλια και ανακατεύετε
  • Προσθέτετε το μείγμα των αυγών στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δέσει
  • Αποσύρετε από τη φωτιά
  • Βουτυρώνετε ένα ταψί
  • Στρώνετε τα μισά φύλλα ραντίζοντας ένα ένα με το λιωμένο βούτυρο
  • Απλώνετε τη γέμιση
  • Στρώνετε τα άλλα μισά φύλλα ραντίζοντας και αυτά ένα ένα με το λιωμένο βούτυρο
  • Διπλώνετε τα φύλλα που περισσεύουν μέσα στο ταψί
  • Χαράζετε την πίτα με ένα μαχαιράκι στα κομμάτια που θέλετε
  • Ραντίζετε με βούτυρο
  • Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 30-40 λεπτά περίπου ή μέχρι να ξανθύνει το φύλλο
  • Πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • κανέλα
  • ζάχαρη
  • βανίλια
  • αυγό
  • γάλα
  • πίτες
  • σιμιγδάλι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • VeganΟχι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Οχι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι

Ειδος φυλλου

  • Κρούστας Οχι
  • Σφολιάτα Οχι
  • Κουρού Οχι
  • Χωριάτικο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία